Trygg och kostnadseffektiv trappstädning

Om trappstädning

Vi erbjuder kostnadseffektiv trappstädning i Vaxholm av högsta kvalitet. Vi vet att första intrycket är viktigt och därför garanterar vi att du blir nöjd med våra tjänster.

Vi städar din trapp skinande ren.. steg för steg

Ett trapphus med skinande rena trappor ger ett positivt och välkommande intryck och därför vet vi varför fastighetsägare anlitar oss. Vi erbjuder noggrann trappstädning med miljövänliga produkter.

Kontakta oss för offert

Inga trapphus har lika många eller likadana trappor. Då just din trappa är unik vill vi gärna räkna på tids- och materialåtgång. Låt oss tillsammans se över ditt behov av trappstädning så tar vi kostnadsfritt fram en offert på städningen så att ni kan jämföra oss med andra leverantörer. Vi tar varje steg på allvar.

Rent trapphus till rätt pris

Vi har i dagsläget flera nöjda kunder som anlitar oss för trappstädning i Vaxholm, både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Våra medarbetare har fasta rutiner och arbetar snabbt och effektivt med ett fläckfritt resultat varje gång.

Trappstädning från oss inkluderar rengöring av hela trapphuset och alla trappsteg – från det översta trappsteget på högsta våningen ner till entréplan. Till det kommer naturligtvis rengöring av andra smutsiga ytor som trappräcken, fönsterbänkar o.s.v. Vi använder alltid miljövänliga rengöringsmedel i största möjliga utsträckning.

Kontakta oss gärna om ni vill ha referenser från andra kunder som nu eller tidigare anlitat oss för trappstädning. Vi har varit tjänsteleverantör inom olika former av lokalvård i mer än ett decennium och har haft många nöjda kunder genom åren. Välkommen som kund du också!  

Innan vi lämnar offert kommer vi som regel ut och tittar på trapphuset för att bilda oss en uppfattning om hur mycket tid det kan ta i anspråk och vilka material våra medarbetare behöver ha med sig för att få jobbet gjort på bästa sätt. Liksom våra offerter är besöken naturligtvis kostnadsfria.

Komplettera med andra tjänster

Om behovet finns kan vi även erbjuda en rad andra tjänster i samband med trappstädningen eller separat. Det kan vara tjänster som exempelvis fönsterputsning, golvvård, enstaka mer omfattande storstädning eller andra former av specialstädning enligt överenskommelse.

Vi kommer gärna överens om ett sammanslaget pris för flera olika tjänster som behövs i er fastighet, men naturligtvis går det bra att endast anlita oss för trappstädning.